SGK05A_SGN10A Cango&Rinaldi nyaklánc - Secret Garden Kollekció - (01)57 800 Ft
(45 511.81 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

SGK05A cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi karkötő a Secret Garden kollekcióból. Arany színű minőségi olasz bőrből készült, arany színű fémkellékekkel, patentos záródással. A karkötő közepén egy arany színű fém foglalatban arany és fehér színű, változó méretű és formájú kristályokkal kirakott virág minta díszíti. A foglalatban arany színű mesh kristályok felett Cango&R felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét!

A karkötő méretei: 205 mm teljes hosszú, 13-25 mm széles; két méretben állítható, bekapcsolt állapotban: 175 cm és 190 cm.

SGN10A cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi nyaklánc a Secret Garden kollekcióból. Arany színű fém sodronyból készült. A nyaklánc medálja arany színű minőségi olasz bőrből készült, mely közepén egy arany színű fém foglalatban arany és fehér színű, változó méretű és formájú kristályokkal kirakott virág minta díszíti. A foglalatban arany színű mesh kristályok felett Cango&R felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét!

A nyaklánc 470 mm-en mágneses hengerzárral záródik.
A medál mérete: 45*60 mm

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: SGK05A_01_SGN10A_01_01
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, kristály
Szín: Arany
Kő: Arany-fehér
Gyártói cikkszám: SGK05A_SGN10A