Qudo Tender karkötő (166237) M-es méret9 900 Ft
(7 795.28 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Qudo Tender karkötő (166237) M-es méret fehér színben, fehér csíkos mintával (spattered biano). A csuklón háromszor körbetekerhető, rózsa aranyozott nemesacél fém kellékkel, mágneses csattal.
Méret: M-es méret: 550 mm hosszú 4 mm széles.
A qudo karkötőket a legfinomabb olasz nappa bőr, rozsdamentes acél, kristályok és ásványok felhasználásával, egyenként, kézzel készítik Németországban. A különlegesen puha nappa bőr viselése rendkívül kényelmes, a jól tervezett mágneses csatok pedig megkönnyítik az ékszerek felvételét. A Qudo ékszer a színek, formák és anyagok kavalkádja. Minden stílushoz, trendhez passzolnak, különlegességükkel egyedivé téve viselőiket.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Qudo ékszer modellt 2-3 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) házhoz. A terméket Qudo fekete márkejelzett dísz ékszeres tasakban szállítjuk.


Cikkszám: 166237_M
Gyártó: Qudo
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Fehér