Police női óra (PL12895LS/04M) - Octane

Mennyiség

43 900 Ft

(34 566.93 Ft + 27% ÁFA)

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

Police Octane női óra (PL12895LS/04M) cikkszámú Police női óra. Az óra tartós nemesacél tokozású. Az óra edzett kristályüveg. A keményített, edzett kristályüveg kevésbé karcolódik. Az óra csatja tartós rozsdamentes acélból készül. Az óra 50M / 5ATM-ig vízálló. Tok átmérő: 50*30 mm, lapos nőiesen divatos tok!

A gyártó az óra szerkezetére 24 hónap, azaz 2 év garanciát biztosít! A garancia a kijelölt óraszervizben érvényes!

Figyelem! Minden termékünk eredeti termék, nem másolat, nem hamisítvány! A termékekhez Magyar, és nemzetközi, garanciajegyet, és használati útmutatót mellékelünk. A terméket Police ékszeres dobozban, illetve Police ajándéktáskában szállítjuk házhoz.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a POLICE óramodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 15 000 Ft feletti vásárlás esetén postaköltség nélkül szállítjuk házhoz.

Az Olasz divat mindig is kiemelkedő volt, ennek jeles példája maga a POLICE márka is! A POLICE kihívásnak tekinti a fiatalok meghódítását, ezáltal az általa gyártott termékek, órák, ékszerek,stb mindig a legfrissebb divatirányzatnak megfelelően vannak kialakítva és ezzel próbálják meghódítani a vásárlók szívét. Ékszereik magas minőséget képviselnek a divatékszerek kategóriájában, finom jól kidolgozott darabokkal gazdagodhatunk ha vásárolunk egyet.

Adatlap

Cikkszám:PL044
Gyártói cikkszám:PL12895LS/04M