Police férfi nemesacél karkötő (PL017) S-es méret17 900 Ft
(14 094.49 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

PJ24694BSS/01-S (PL017) cikkszámú férfi nemesacél Police karkötő nemesacél fém alkotó elemekkel. Karkötő méretei: 12 mm szélességű; 210 mm hosszú, mely egy méretben 195 mm-en kapoccsal kapcsolható. A karkötő tetején a Police felirat található, jelölve ezzel a brand eredetiségét. A karkötú antik lánc modell, mely igazán cool fazont kölcsönöz tulajdonosának, és tetején mágnesesen kapcsolódik!

2012-es ősz téli modell, a legújabb kollekcióból!!

Az ékszer anyaga 316 rozsdamentes nemesacél, amely antialergén anyag. Magas kopásállóságának köszönhetően hosszú ideig csillogó és színtartó marad.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!
A '80-as évek végén és a '90-es évek elején a napszemüvegdivat jelentős hajtóerővel bővült, amikor is egy Olasz divatcég az amerikai rendőrségi napszemüvegek formája alapján merész és egyedi tervezésű napszemüvegeket kezdett gyártani, belemarva nevét az európai divattörténelembe. Ez volt a Police. A Police cég extravagáns termékeinek megjelenése, és hatásos reklámhadjárata révén számtalan világsztárt is megnyert magának az európai törzsközönség mellett. Csak néhány név a sorból: George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas. Ők mind reklámarcai és aktív használói is a Police, változatos és színes termékskálájának. A 21. század első éveiben az órapiacot is célba vették, produktumaikkal pedig hasonló hatást értek el, mint szemüvegeikkel. A Police óra és acélékszer választék csak a legjobb anyagokat, illetve szerkezeteket vonultatja fel, a megjelenésben pedig a szélsőséges divatőrültektől az öltönyös üzletemberekig mindenki megtalálja az igényének megfelelő modellt.

Az Olasz divat mindíg is kiemelkedő volt, ennek jeles példája maga a POLICE márka is! A POLICE kihívásnak tekinti a fiatalok meghodítását, ezáltal az általa gyártott termékek, órák, ékszerek,stb mindíg a legfrissebb divatirányzatnak megfelelően vannak kialakítva és evvel próbálják meghódítani a vásárlók szívét. Ékszereik magas minőséget képviselnek a divatékszerek kategóriájában, finom jól kidolgozott darabokkal gazdagodhatunk ha vásárolunk egyet.


Cikkszám: PJ24694BSS/01_S
Gyártó: Police
Anyag: Nemesacél