Paul Hewitt unisex karkötő (PH925) L-es méret11 900 Ft
(9 370.08 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Paul Hewitt karkötő (PH925) rose gold színű fém kellékkel és bordó színű hajókötél alapanyagból.

Méret: 20 cm hosszú L-es méret.

A Paul Hewitt 2009 –óta készít Preppy stílusú órákat és kiegészítőket, szigorúan a stílus szabályainak megfelelően. Kifogástalan anyaghasználat, finom részletek és különleges formák… ilyen a PHREPS is, ami minő véletlen a márka legsikeresebb karkötőjének a neve. A PHREPS egy unisex karkötő több méretben, rengeteg színkombinációban. Még ha sokan nem is érezzük magunkénak a stílust ez, akkor is az idei tél MUST HAVE darabja.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Paul Hewitt ékszer modellt 2-3 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. A terméket Paul Hewitt dísz ékszeres tasakban szállítjuk.


Cikkszám: PH925
Gyártó:
Szín: Bordó
Gyártói cikkszám: PH925