%

K002 Cango&Rinaldi karperec (FKMGAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
16 999 Ft
11 900 Ft
(9 370.08 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

K002-es cikkszámú Cango&Rinaldi merev karperec, melynek alapanyaga arany színű fém, és metal gold színű Swarovski kristályok díszítik. Karkötő méretei: 163 mm hosszú, 7 mm széles. A karkötő szélén bőr díszítés található nyomott Cango&Rinaldi felirattal, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: K002_FKMGAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Arany színű fém kellék
Kő: Metal Gold