-70%

Henry London Highgate női karóra (HL30US0001)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
45 900 Ft
13 770 Ft
(10 842.52 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

Henry London Hammersmith női karóra (HL30US0001) webáruházunkból készletről 1 munkanap alatt szállítási díj nélkül.
A karóra fekete bőrszíjjal domború plasztik üveggel, 30 mm-es korhű óratokkal készült. A tok színe ezüst. A termék csepálló divatóra, melyet díszdobozban szállítunk.

A Henry története nem is kezdődhetett volna máshol, mint Londonban. Két sikeres divattervező London negyedeit járva keresett inspirációt alkotásaihoz. Az egyik ilyen sétán a híres Nothing Hill-en lévő Portobello Road egyik bolhapiacára tévedtek ahol egy nagyon régi gyönyörűen kidolgozott órára lettek figyelmesek. A svájci karóra, aminek emblematikusan vésték a hátlapjába HENRY 1965 teljesen megbabonázta őket. Bár megnyűtte már az idő vasfoga, de az óra még mindig magán hordozta egy elfeledett kor formavilágát és minőségét. Egyszerűen meg kellett venni…. Még, aznap amikor társaikkal találkoztak és megmutatták legújabb szerzeményüket, Ők is ugyanannyira lelkesedtek az új kiegészítőért… azokért az apró részletekért, amik napjainkban a luxusórák nagy részére jellemző. Miután mindenki viselni szerette volna. ezért elkezdtek gondolkodni mi lenne, ha újra alkotnák a Henry óráját a ma generációjának….. Így született meg a Henry London márka mely stílusosan a mesterdarabról kapta a nevét. A gyártó 2015-ben egy darab displayen jelenítette meg a Baseli órakiállításon hatalmas siker aratva vele. A – nem – várt sikert hatalmas érdeklődés követte, a világ minden tájáról jelentkeztek az óraforgalmazók, hogy részt vegyen a sikerben és tovább építsék a márkát… Most hozzánk is megérkezett, Henry London órák, az 1960-as évek stílusának megfelelően domború hesalit üveggel, korhű óratokkal és részletekkel, egyedi vintage díszdobozzal elérhető webáruházunkban.


Cikkszám: HL30US0001
Gyártó: Henry London
Anyag: Bőr