GUESS nyaklánc (UBN81105)-AKCIÓS ÁRON

Mennyiség

-30%

19 915 Ft 28 450 Ft

(15 681.1 Ft + 27% ÁFA)

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

Egy igazi különleges modell a GUESS&ékszerek 2011-es ékszer kollekciójából! UBN81105-ös cikkszámú Guess nyaklánc fekete és szürke színű Swarovski kristályokkal díszítve. A nyaklánc méretei: 2*1 mm széles dupla lánc; 750 mm hosszú garbós illetve trikós fazon, hátul karabineres zárral kapcsolható. A medál rövidebb ezüst vagy más nyakláncra átfűzhető. A nyakláncon a medál egy koala macit ábrázol, akinek a szeme fekete, a teste szürke és lila színű Swarovski kritállyal díszített. A szív fekete GUESS felirattal jelzi a márkát és a minőséget! A medál mérete 30*20 mm.

Figyelem! Minden termékünk eredeti termék, nem másolat, nem hamisítvány! A termékekhez Magyar, és nemzetközi, garanciajegyet, és használati útmutatót mellékelünk.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!
A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a GUESS modellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS termék antiallergén anyagok felhasználásával készül az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket és órák cirkón kövekkel vagy Swarovski kristályokkal díszítettek. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint ezer GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.

Adatlap

Cikkszám:UBN81105
Anyag:Rodiumozott aluminium Swarovski kristállyal
Kő:Több színű