GUESS nyaklánc (UBN71549)21 900 Ft
(17 244.09 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

UBN71549-es cikkszámú Guess női nyaklánc. Gold bevonattal ellátott, felületkezelt, galvanizált fém ötvözet, melyet alkalmi viseletre ajánlunk. A bevonattól még gyönyörűbb arany színt kap az ékszer. Fehér színű Cirkónia kövekkel díszített. A nyaklánc méretei: 1 mm széles; 385 mm hosszú, karabineres zárral kapcsolható, mely egy 50 mm-es lánccal került meghosszabbításra, így 385-435 mm között tetszőleges hosszon állítható. A medál mérete: 13 mm széles, 15 mm hosszú.

Figyelem! Minden termékünk eredeti termék, nem másolat, nem hamisítvány! A termékekhez Magyar, és nemzetközi, garanciajegyet, és használati útmutatót mellékelünk.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!
A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a GUESS óramodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), postaköltség nélkül szállítjuk házhoz.
Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS termék antiallergén anyagok felhasználásával készül az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket és órák cirkón kövekkel vagy Swarovski kristályokkal díszítettek. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint ezer GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.Cikkszám: UBN71549
Gyártó: GUESS
Kő: Fehér Cirkónia
Gyártói cikkszám: UBN71549