GUESS nyaklánc (UBN31309)19 900 Ft
(15 669.29 Ft + 27% ÁFA)
+ -

LeírásUBN31309-es cikkszámú Guess nyaklánc nikkel színű gömb medálokkal, fehér színű cirkón kövekkel díszítve. A nyaklánc méretei: 1 mm széles; 800 mm hosszú, hosszabb trikós fazon. A medál mérete: 20 mm-es gömb, mely fehér cirkón kövekkel díszítve, illetve felette egy kisebb gömbön fekete GUESS felirattal díszítve, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

Ez a nyaklánc modell a GUESS (UBB31309)-es karkötővel szettet alkot. Katt ide!

A terméket a 4. képen látható szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

Figyelem! Minden termékünk eredeti termék, nem másolat, nem hamisítvány! A termékekhez Magyar, és nemzetközi, garanciajegyet, és használati útmutatót mellékelünk. A terméket Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 
 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS termék antiallergén anyagok felhasználásával készül az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket és órák cirkón kövekkel vagy Swarovski kristályokkal díszítettek. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint ezer GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.


Cikkszám: UBN31309
Gyártó: GUESS
Anyag: Ródiumozott aluminium ötvözet cirkón kövekkel
Kő: Fehér Cirkónia
Gyártói cikkszám: UBN31309