GUESS nyaklánc (UBN12030)28 450 Ft
(22 401.57 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Egy igazi különleges modell a GUESS ékszerek 2011-es ékszer kollekciójából! 12030-as cikkszámú Guess nyaklánc fehér színű Swarovski kristályokkal díszítve. A nyaklánc méretei: 2*1 mm széles dupla lánc; 750 mm hosszú garbós illetve trikós fazon, hátul karabineres zárral kapcsolható. A medál rövidebb ezüst vagy más nyakláncra átfűzhető. A nyakláncon a medál egy koala macit ábrázol, akinek a szeme fekete, a teste fehér színű Swarovski kritállyal díszített. A szív fekete GUESS felirattal jelzi a márkát és a minőséget! A medál mérete 30*20 mm. A terméket a 4. képen látható  szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 
 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS ékszer antiallergén anyagok felhasználásával készül, továbbá a fülbevalók beakasztói orvosi acélból gyártották az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket Swarovski kristályokkal díszítették. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.
Cikkszám: UBN12030
Gyártó: GUESS
Anyag: Rodiumozott aluminium Swarovski kristállyal
Kő: Több színű