GUESS nyaklánc (UBN12027)25 400 Ft
(20 000 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Egy igazi különleges modell a GUESS ékszerek 2011-es új kollekciójából! 12027-es cikkszámú Guess nyaklánc fehér és kék színű Swarovski kristályokkal díszítve. A nyaklánc méretei: 1 mm széles; 400 mm hosszú, hátul karabineres zárral kapcsolható, mely egy 5 cm-es lánccal került meghosszabbításra, így 40-45 cm között tetszőleges hosszon állítható.  A nyakláncon a medál egy nyitott kagylót ábrázol, aminek a szeme kék, a teteje fehér színű Swarovski kritállyal díszített. A fehér gyönygy a medál mellett fekete GUESS felirattal jelzi a márkát és a minőséget! A medál mérete 20*17 mm. A terméket a 3. képen látható  szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

A termékből jelenleg 1 db van készleten, mely kiskunhalasi üzletünkben személyesen is megtekinthető! A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt az ékszer modellt 2-3 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), posta illetve futárkölség nélkül szállítjuk házhoz.

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS ékszer antiallergén anyagok felhasználásával készül, továbbá a fülbevalók beakasztói orvosi acélból gyártották az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket Swarovski kristályokkal díszítették. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.Cikkszám: UBN12027
Gyártó: GUESS
Anyag: Rodiumozott aluminium Swarovski kristállyal
Kő: Több színű