%

Guess nyaklánc + gyűrű (UBN81057+UBR81019)28 000 Ft
16 900 Ft
(13 307.09 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1 db 81057-es cikkszámú GUESS nyaklánc és 1 db 81019-es GUESS gyűrű most rendkívül kedvező csomag árban. 
A nyaklánc méretei: 1 mm széles; 40 mm hosszú, hátul karabineres zárral kapcsolható, mely egy 5 cm-es lánccal került meghosszabbításra, így 40-45 cm között tetszőleges hosszon állítható. A medál mérete: 27 mm-es láncon egy darab 14 mm-es csillag, mely hátulján GUESS felirattal és egy db fehér színű Swarovski kristállyal, elejének teljes felületén fehér színű Swarovski kristállyal került díszítésre.
1 db 81019-es cikkszámú Guess gyűrű  fehér színű Swarovski kristályokkal díszítve.  M-es méretben A gyűrű 54-es alap mely damilosan bővül kb. 54-55-ös illetve 58-as méretig. A tetjén egy darab 14 mm-es csillag, mely hátulján GUESS felirattal és egy db fehér színű Swarovski kristállyal, elejének teljes felületén fehér színű Swarovski kristállyal került díszítésre.

A terméket a 6. képen látható  szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

Az AKCIÓ és az ingyenes kiszállítás miatt hihetetlenül kedvező ár-érték arány!!!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 
 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS ékszer antiallergén anyagok felhasználásával készül, továbbá a fülbevalók beakasztói orvosi acélból gyártották az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket Swarovski kristályokkal díszítették. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2011-ben ünnepelte 30. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.


Cikkszám: UBN81057_81019
Gyártó: GUESS
Anyag: Rodiumozott aluminium Swarovski kristállyal
Kő: Fehér Swarovski