Guess karkötő (UBB71285)18 500 Ft
(14 566.93 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

UBB71285-ös cikkszámú 2012. téli kollekciós Guess karkötő. A karkötő méretei: 5 mm széles 170 mm hosszú, karabineres zárral kapcsolható, mely egy 3 cm-es lánccal került meghosszabbításra, így 17-20 cm között tetszőleges hosszon állítható. A karkötőn 5 db dísz került felfűzésre GUESS felirattal és black diamond szürke színű Swarovski kristályokkal díszítve. A terméket a 2. képen látható szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

A karkötő a UBN71246-os cikkszámú nyaklánccal szettet alkot, melyet ide kattintva megtekinthet!

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

A termékből jelenleg 1 db van készleten, mely soltvadkerti (6230 Soltvadkert Kossuth utca 17. - Szabina Divat) üzletünkben személyesen is megtekinthető! A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 
 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS ékszer antiallergén anyagok felhasználásával készül, továbbá a fülbevalók beakasztói orvosi acélból gyártották az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket Swarovski kristályokkal díszítették. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.


Cikkszám: UBB71285
Gyártó: GUESS
Anyag: aranyozott réz Swarovski kristállyal
Kő: Black Diamond (BD)