Guess karkötő (UBB11475)9 500 Ft
(7 480.31 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

UBB11475-ös cikkszámú Guess karkötő rosegold színű kerek Guess feliratú medállal, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!
A karkötő méretei: 3 mm széles; 210 mm hosszú, karabineres zárral kapcsolható, mely egy 40 mm-es lánccal került meghosszabbításra, így 165-205 mm között tetszőleges hosszon állítható. A medál mérete: 15,8 mm átmérőjű.

A terméket a 2. képen látható szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Ez a karkötő modell a GUESS (UBN10405)-ös nyaklánccal szettet alkot. Katt ide!
Ez a karkötő modell a GUESS (UBE11444)-es fülbevalóval szettet alkot. Katt ide!

Figyelem! Minden termékünk eredeti termék, nem másolat, nem hamisítvány! A termékekhez Magyar, és nemzetközi, garanciajegyet, és használati útmutatót mellékelünk.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS termék antiallergén anyagok felhasználásával készül az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket és órák cirkón kövekkel vagy Swarovski kristályokkal díszítettek. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint ezer GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.


Cikkszám: UBB11475
Gyártó: GUESS
Anyag: Rodiumozott aluminium ötvözet
Gyártói cikkszám: UBB11475