GUESS karkötő (UBB10415)15 500 Ft
(12 204.72 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 UBB10415-ös cikkszámú Guess karkötő nikkel színű, mintás kerek medállal, kék-zöld-menta alapon nikkel színű egymásba kapcsolódó G betűkkel, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!
A karkötő méretei: 7 mm széles; 190 mm hosszú, két ponton kapcsolható 165 mm-en és 185 mm-en. A medál teljes hossza: 22 mm.
A terméket a képen látható szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.
Ez a karkötő modell a GUESS (UBN11468)-as nyaklánccal szettet alkot. Katt ide!
Ez a karkötő modell a GUESS (UBR11407)-es gyűrűvel szettet alkot. Katt ide!

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

Figyelem! Minden termékünk eredeti termék, nem másolat, nem hamisítvány! A termékekhez Magyar, és nemzetközi, garanciajegyet, és használati útmutatót mellékelünk.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS termék antiallergén anyagok felhasználásával készül az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket és órák cirkón kövekkel vagy Swarovski kristályokkal díszítettek. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint ezer GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.


Cikkszám: UBB10415
Gyártó: GUESS
Anyag: Rodiumozott aluminium ötvözet
Gyártói cikkszám: UBB10415