Guess karkötő dísz (UBC81109_charm)6 500 Ft
(5 118.11 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

UBC81109-es cikkszámú Guess charm, a GUESS charm kollekció darabja. A terméket a 2. képen látható szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Vásárolja meg nálunk a Guess karkötő kezdő szettjét (tekintse meg itt) és alkossa meg saját karkötőjét! Válassza ki az Önnek tetsző karkötődíszeket és kreálja meg saját, egyedi ékszerét!

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS ékszer antiallergén anyagok felhasználásával készül, továbbá a fülbevalók beakasztói orvosi acélból gyártották az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket Swarovski kristályokkal díszítették. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2006-ban ünnepelte 25. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.


Cikkszám: UBC81109
Gyártó: GUESS