Guess gyűrű (UBR11201)11 000 Ft
(8 661.42 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

2012-es tavasz-nyári Guess gyűrű modell. 11201-es cikkszámú Guess gyűrű  fehér színű Swarovski kristályokkal díszítve.  L-es méret A gyűrű 54-es alap mely damilosan bővül kb. 57-58-as méretig.  17,19-18,47 mm belső átmérőjű.  A tetjén egy 12*12 mm-es szív formájú alapban GUESS felirat,  mely fehér színű Swarovski kristályokkal került díszítésre. A terméket a 2. képen látható  szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Ez a gyűrű modell több nyaklánc és karkötő modellünkkel is szettet alkot, ezért tekintse meg választékunkat!

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

A termékből jelenleg 1 db van készleten, mely soltvadkerti üzletünkben személyesen is megtekinthető! A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz.  

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS ékszer antiallergén anyagok felhasználásával készül, továbbá a fülbevalók beakasztói orvosi acélból gyártották az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket Swarovski kristályokkal díszítették. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2011-ben ünnepelte 30. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.
Cikkszám: UBR11201
Gyártó: GUESS
Anyag: Rodiumozott aluminium Swarovski kristállyal
Kő: Fehér Swarovski