GUESS fülbevaló (UBE11201)14 000 Ft
(11 023.62 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

2012-es új Guess fülbevaló modell! 11201-es cikkszámú Guess fülbevaló fehér színű Swarovski kristályokkal díszítve. A fülbevaló méretei: 3,5 mm széles 27 mm -es szív forma nikkel GUESS felirattal, illetve egy darab 10 mm-es szív formájú fehér színű Swarovski kristállyal került díszítésre. A fülbevaló teljes hossza 35 mm. A terméket a 2. képen látható  szövettasakban, Guess dísz ékszeresdobozban, illetve Guess ajándéktáskban szállítjuk házhoz.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

A termékből jelenleg 2 db van készleten, mely kiskunhalasi és soltvadkerti üzletünkben személyesen is megtekinthető! A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a GUESS ékszermodellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 1000 Ft-os szállítási díjjal, 25 000 Ft feletti vásárlás esetén postakölség nélkül szállítjuk házhoz. 

Információ a felhasznált anyagokról és a gyártóról:
Minden GUESS ékszer antiallergén anyagok felhasználásával készül, továbbá a fülbevalók beakasztói orvosi acélból gyártották az allergiás reakciók elkerülése érdekében. A GUESS ékszereket Swarovski kristályokkal díszítették. Az alapfémet rhodium illetve arany bevonattal látták el.
A világ már jól ismeri a GUESS-t. Napjainkban ez az egyik legelismertebb divatcég a világon, több mint 747 GUESS és GUESS Accessory márkabolttal, melyek száma folyamatosan csak nővekszik. A márkát könnyű megismerni egyedi stílusáról, ami a kor divatirányzatainak megfelelő kiegészítőket gyárt ügyfeleinek, többek között kézitáskákat, órákat divatékszereket és cipőket.
A GUESS 2011-ben ünnepelte 30. születésnapját, és mind a mai napig őrzi azt a lellkesedést és szenvedélyt, amit már a kezdetekben is megszokhattunk tőle. Egy világ, egy márka, ez a GUESS.
Cikkszám: UBE11201
Gyártó: GUESS
Anyag: Rodiumozott aluminium ötvözet
Kő: Fehér Swarovski