8021 Cango&Rinaldi női bőr öv (20)

Mennyiség

36 900 Ft

(29 055.12 Ft + 27% ÁFA)

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

Minőségi fekete színű lakk olasz bőrből készített női bőr öv, kristályok kombinációjában. Nikkel színű csatján fehér színű kristályokkal díszített, mely közepén Cango&Rinaldi felirat jelzi a brand eredetiségét és minőségét.

Az öv szélessége 30 mm. Hosszúsága csattal együtt 102 cm. 7 méretben állítható bekapcsolt állapotban (76 cm, 79 cm, 82 cm, 85 cm, 88 cm, 91 cm, 94 cm). kristállyal kirakott felület 55*45 mm

Gyönyörű csillogás, legalább annyira feltűnő a férfi szemnek, mint egy jól választott nyaklánc! A Cango&Rinaldi cég helyesen ismerte fel azt az irányt, hogy a bőr övek kristályokkal díszítése egyben egy ékszerré is teszi ruházati kiegészítőnket, és mivel a cég bőr-, és kőválasztékából számos összeállítást készíthetünk, ezért szinte bármely ruhánkhoz találunk megfelelő színt választékunkban.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi öv modellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:8021_20
Anyag:Bőr, Fém, kristály
Szín:Lakk fekete
Kő:Fehér
Gyártói cikkszám:8021_20