8017 Cango&Rinaldi női bőr öv (RZSARLL)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
38 700 Ft
(30 472.44 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

Minőségi rózsaszín színű olasz bőrből készített női öv, arany és lila színű Swarovski kristályok kombinációjában. Az öv szélessége 30 mm. Hosszúsága csattal együtt 110 cm. 7 méretben állítható bekapcsolt állapotban (83 cm, 85 cm, 89 cm, 92 cm, 95 cm, 98 cm, 101 cm). A csaton fekete színű Cango&Rinaldi márkajlezés. Különleges csiszolású Swarovski kristállyal kirakott felület 60*40 mm!
Gyönyörű csillogás, legalább annyira feltűnő a férfi szemnek, mint egy jól választott nyaklánc! A Cango&Rinaldi cég helyesen ismerte fel azt az irányt, hogy a Swarovski kristályokkal a bőr övek díszítése egyben egy ékszerré teszi ruházati kiegészítőnket, és mivel a cég bőr és kőválasztékának kompozicójából számos terméket állíthatunk össze, ezért szinte bármely ruhánkhoz találunk megfelelő színt választékukban.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 8017_RZSARLL
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Rózsaszín
Kő: Arany színű Swarovski kristály
Gyártói cikkszám: 8017_RZSARLL