8016 Cango&Rinaldi női bőr öv (RGAR)

36 500 Ft

(28 740.16 Ft + 27% ÁFA)
Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

Minőségi rose gold színű olasz bőrből készített női öv, arany színű Swarovski kristályokkal díszítve. Az öv szélessége 40 mm. Hosszúsága csattal együtt 110 cm. 5 méretben állítható bekapcsolt állapotban (87 cm, 90 cm, 92 cm, 95 cm). A csaton arany színű nyomott Cango felirat, valamint arany színű fém kellékében fekete színű Cango&Rinaldi márkajlezés. Különleges csiszolású Swarovski kristállyal kirakott felület 60*40 mm!
Gyönyörű csillogás, legalább annyira feltűnő a férfi szemnek, mint egy jól választott nyaklánc! A Cango&Rinaldi cég helyesen ismerte fel azt az irányt, hogy a Swarovski kristályokkal a bőr övek díszítése egyben egy ékszerré teszi ruházati kiegészítőnket, és mivel a cég bőr és kőválasztékának kompozicójából számos terméket állíthatunk össze, ezért szinte bármely ruhánkhoz találunk megfelelő színt választékukban.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:8016_RGAR
Anyag:Bőr+Fém
Szín:Rose Gold (42)
Kő:Arany színű Swarovski kristály
Gyártói cikkszám:8016_RGAR