8016 Cango&Rinaldi női bőr öv (RGAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
36 500 Ft
(28 740.16 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

Minőségi rose gold színű olasz bőrből készített női öv, arany színű Swarovski kristályokkal díszítve. Az öv szélessége 40 mm. Hosszúsága csattal együtt 110 cm. 5 méretben állítható bekapcsolt állapotban (87 cm, 90 cm, 92 cm, 95 cm). A csaton arany színű nyomott Cango felirat, valamint arany színű fém kellékében fekete színű Cango&Rinaldi márkajlezés. Különleges csiszolású Swarovski kristállyal kirakott felület 60*40 mm!
Gyönyörű csillogás, legalább annyira feltűnő a férfi szemnek, mint egy jól választott nyaklánc! A Cango&Rinaldi cég helyesen ismerte fel azt az irányt, hogy a Swarovski kristályokkal a bőr övek díszítése egyben egy ékszerré teszi ruházati kiegészítőnket, és mivel a cég bőr és kőválasztékának kompozicójából számos terméket állíthatunk össze, ezért szinte bármely ruhánkhoz találunk megfelelő színt választékukban.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 8016_RGAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Rose Gold (42)
Kő: Arany színű Swarovski kristály
Gyártói cikkszám: 8016_RGAR