8006 Cango&Rinaldi női bőr öv (FKVMJ)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
31 900 Ft
(25 118.11 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

Minőségi fekete színű olasz bőrből készített női bőr öv, arany-fekete vegyes (VMJ) színű Swarovski kristályokkal díszítve. Az öv szélessége 40 mm, hosszúsága 115 cm. 5 méretben állítható. A csaton arany színű Cango, a bújtatón fekete színű &Rinaldi felirattal díszítve. Swarovski kristállyal kirakott felület 60*40 mm 5 mm szélességben!
Gyönyörű csillogás, legalább annyira feltűnő a férfi szemnek, mint egy jól választott nyaklánc! A Cango&Rinaldi cég helyesen ismerte fel azt az irányt, hogy a bőr övek Swarovski kristályokkal díszítése egyben egy ékszerré is teszi ruházati kiegészítőnket, és mivel a cég bőr-, és kőválasztékából számos összeállítást készíthetünk, ezért szinte bármely ruhánkhoz találunk megfelelő színt választékunkban.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi öv modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 8006_FKVMJ
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Fekete
Kő: Ve multi J (fekete és arany)