6046 Cango&Rinaldi pénztárca (01)

Mennyiség

59 900 Ft

(47 165.35 Ft + 27% ÁFA)

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

Cango&Rinaldi női pénztárca piros színű minőségi olasz gyűrt lakkbőrből; zipzáros záródással. Belseje márkajelzett jaquard, kétoldalt kártyatartókkal, középen zipzáros rekesszel. Elején nikkel színű fém kellékben fehér színű Crystal Rock kristályos díszítéssel. A fémkellékben található Cango&Rinaldi gravírozás jelöli a brand eredetét és minőségét.

Magasság: 10 cm, Szélesség: 19 cm, Mélység: 2,5 cm

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 1 munkanapon belül e-mailben értesítjük.


Ezt a Cango&Rinaldi pénztárcát (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.

Használja ki, hogy nálunk mindent egy helyen megtalál, és egy kattintással összeállíthatja szettjét, ahelyett hogy üzletről, üzletre járna, és megpróbálná összevadászni kiszemelt ékszeréhez a hozzá illő kiegészítőket. Amennyiben valamely terméket nem találja készleten, vagy más bőr, illetve kő színösszeállításban álmodta meg szettjét, akkor lépjen kapcsolatba velünk, és mi legyártatjuk, az Ön által kiválasztott méretben, bőr és kő összeállításban álmai ékszerét :-)!

Adatlap

Cikkszám:6046_01
Anyag:bőr, fém és kristály
Szín:piros
Kő:001
Gyártói cikkszám:6046