6026 Cango&Rinaldi nagy méretű pénztárca Swarovski Kristállyal (ASHFK)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
39 900 Ft
(31 417.32 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

6026-os cikkszámú Cango&Rinaldi nagy méretű pénztárca új ashton olasz bőr alapanyagból, barnás/bronzos árnyalatban. A pénztárca méretei: 215 mm hosszú, 100 mm széles, 30 mm mély. Zippzárral záródik, mely Cango&Rinaldi márkafelirattal ellátott. Belső felépítése: 4 rekeszes, melyből az egyik rekesz zippzáras, 4 db bankkártya tartó rekesz található benne. Belseje fekete színű bőr, és Cango&Rinaldi feliratokkal ellátott jacquard. A pénztárca eleje ezüst színű Cango&Rinaldi márkajelzéssel ellátott táblával díszített, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!
A Cango&Rinaldi cég pénztárca modelljeivel évek óta bizonyítja, hogy mind a tervezés, mind a kivitelezés terén a legnagyobb olasz divatmárkákkal képes versenyre kelni.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási időről illetve annak költségéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!
Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 6026_ASHFK
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Ashton fekete