6022 Cango&Rinaldi pénztárca Swarovski Kristállyal (LPRAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
37 500 Ft
(29 527.56 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

6022-es cikkszámú Cango&Rinaldi kézi készítésű olasz bőr pénztárca lakk fekete bőrből, arany színű márkajelzett fém foglalatban arany színű Swarovski Kristályokkal díszítve. A pénztárca méretei: 190 mm hosszú, 100 mm széles, 25 mm vastag, patentos kivitelű! Swarovski Kristályokkal díszített felület 20*45 mm-es arany színű fém foglalatban 10*30 mm-en apró arany színű Swarovski Kristályok.
Belső felépítése: 3 rekeszes, melyből a középső rekesz zipzárral ellátott. Külső oldalán patent felett 6 db bankkártya tartó rekesz található, belső oldalán és felső kapcsolódó részén pedig ennek kettő darab osztott és egy darab osztatlan változata. A pénztárca kívül és belül is bőr.

A Cango&Rinaldi cég pénztárca modelljeivel évek óta bizonyítja, hogy mind a tervezés, mind a kivitelezés terén a legnagyobb olasz divatmárkákkal képes versenyre kelni.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási időről illetve annak költségéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!
Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 6022_LPRAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Lakk Piros
Kő: Arany színű Swarovski kristály
Gyártói cikkszám: 6022_LPRAR