6017 Cango&Rinaldi pénztárca (TFKAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
23 980 Ft
(18 881.89 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

6017-es cikkszámú Cango&Rinaldi pénztárca olasz textil fekete színű bőr alapanyagból. A pénztárca méretei: 130 mm széles, 100 mm magas, 20 mm vastag zippzáras kivitelű! Elején 15*23 mm-es arany színű fém márkajelzéssel. Belső felépítése: 3 rekeszes, melyből a középső rekesz zippzáras. 6 db bankkártya tartó rekesz található. A szövet részek a belső felületen Cango&Rinaldi feliratokkal díszítve.
A Cango&Rinaldi cég pénztárca modelljeivel évek óta bizonyítja, hogy mind a tervezés mind a kivitelezés terén a legnagyobb olasz divatmárkákkal képes versenyre kelni, és emellett a magyar piac számára is megfizethető árat képes tartani.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 2 munkanapon belül 1000 Ft-os kiszállítási díjjal, amennyiben vásárlása eléri a 25 000 Ft-ot úgy szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 6017_TFKAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Fekete
Gyártói cikkszám: 6017