4237 Coeur De Lion nyaklánc31 400 Ft
(24 724.41 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

4237-es cikkszámú Coeur De Lion nyaklánc. A Coeur De Lion cég világhírű "Cube" kollekciójának 212-es modellje. A nyaklánc magas minőségű rodimuzott fém szálra felfűzött kézi készítésű lila színű áttetsző acryl és fém kockákkal került díszítésre, a kockák között vegyes színű Swarovski kristállyal díszítve. A nyaklánc 41 cm hosszú, a felfűzött kockák 5 mm szélesek. A nyaklánc egy 5 cm-es lánccal került meghosszabbításra, mellyel az ékszer 41 és 46 cm között bármely hosszon használható.

Német minőség, finom rendkívül elegáns divatékszer!!

  A Coeur de Lion kollekciója elűzi a szürke, borongós napok hangulatát: kényeztet és tettekre ösztönöz. Minden egyes darabot kézzel készítenek Számodra, féldrágakövekből, üvegből, színes Polaris-akrilból és Swarovski-kristályokból.

A termékből jelenleg 1 db van készleten, mely kiskunhalasi (6400 Kiskunhalas Hősök tere 1. szám - SUNSET) üzletünkben személyesen is megtekinthető! A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt az ékszer modellt 2-3 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), postakölség nélkül szállítjuk házhoz. A terméket COEUR DE LION dísz ékszeresdobozban, valamint a 3. képen látható csomagolásban szállítjuk.


Cikkszám: CDL4237_NL
Gyártó: Coeur De Lion
Kő: VE multi (vegyes)