2341 Cango&Rinaldi női bőr táskaJelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
89 900 Ft
(70 787.4 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

Cango&Rinaldi (Double) kézi készítésű olasz bőrből készült kézi -, illetve válltáska pong ezüst és fekete színű bőr kombinációjából. Belső szövete márkajelzett jacquard. A táska felül nikkel színű fém csattal záródik. Belseje két részre osztott. A táska külső és belső oldalán patenttal záródó, a táska két szélén sima rekesszel ellátott. A fém kiegészítők nikkel színűek. A táskához tartozó vállpánt lecsatolható. A táska eleje fekete színű bőrön nikkel színű CANGO&R márkafelirattal, illetve a pántokon nikkel színű szegecsekkel díszített.

Méretek: magasság: 31 cm ; szélesség: 32 cm; mélység: 15 cm ; rövid pántok hossza: 39 cm ; hosszú pánt hossza: 96 cm.

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi táska modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 2 munkanapon belül szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 2341_PGEZEZ
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: bőr
Szín: ezüst pong+fekete