1745_1675N Cango&Rinaldi gyöngy ékszer szett (BRZAR)47 000 Ft
(37 007.87 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1 db 1745-ös cikkszámú Cango&Rinaldi gyöngy karkötő modell. Bronz (Bronze) színű Swarovski gyöngy és színváltós arany színű Swarovski kristály kombinációjából készült egy soros Cango&Rinaldi karkötő, arany színű Cango&Rinaldi felirattal ellátott fém gyűrűvel, szilikon szálra fűzve.

Karkötő méretei: teljes hossz: 200 mm.

1 db 1675-ös cikkszámú Cango&Rinaldi gyöngy nyaklánc modell. Bronz (Bronze) színű Swarovski gyöngy és színváltós arany színű Swarovski kristály konbinációjából készült egy soros Cango&Rinaldi nyaklánc, arany színű fém kellékkel, és mágnes zárral.
Nyaklánc méretei: teljes hossz: 450 mm. 445 mm-en egy méretben mágnes zárral kapcsolódik.

Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1745_1675N_BRZAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Swarovski Gyöngy + Fém
Szín: bronz
Kő: arany