1741 Cango&Rinaldi gyöngy karkötő (01)

14 000 Ft

(11 023.62 Ft + 27% ÁFA)
A termék jelenleg sajnos nem rendelhető!
További információért érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

1741-es cikkszámú Cango&Rinaldi gyöngy karkötő modell. Barack (Crystal Rose Peach Pearl) színű gyöngy és arany színű kristály kombinációjából készült egy soros Cango&Rinaldi karkötő, rose gold színű Cango felirattal ellátott fém kellékkel, mágnes zárral záródik, szilikon szálra fűzve.

Karkötő méretei: teljes hossz: 180 mm.

Fedezze fel a gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értékesítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Adatlap

Cikkszám:1741_01
Anyag:Gyöngy, Kristály, Fém
Szín:barack
Kő:arany