1734 Cango&Rinaldi fülbevaló - Dukai Regina kollekció (FKAR)12 900 Ft
(10 157.48 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1734-es cikkszámú Cango&Rinaldi fülbevaló. A termék a 2018-as Dukai Regina kollekció részét képezi. A fülbevaló beakasztós modell, fekete színű bőr és 2 db 15*15 mm-es fém szegecsből áll, melyből az egyik Cango Rinaldi metszett mélynyomattal, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét. Fülbevaló méretei: teljes hossz 70 mm, bőr felület 50*23 mm, beakasztó hossza 20 mm.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1734_FKAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: fekete