1704 Cango&Rinaldi napszemüveg (01)

Mennyiség

-50%

44 950 Ft 89 900 Ft

(35 393.7 Ft + 27% ÁFA)

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

1704-es cikkszámú Cango&Rinaldi napszemüveg fém kerettel, teknöcpáncél mintás acetát szárral; arany színű tükörlencsével; két oldalán nagyméretű, arany színű kristályos díszítéssel; szárán gravírozott márkajelzéssel, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi modellt 2 munkanapol belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:BZ1704_01
Anyag:fém+ kristály
Szín:arany
Kő:arany színű kristály
Gyártói cikkszám:1704