-50%

1701 Cango&Rinaldi napszemüveg (03)59 900 Ft
29 950 Ft
(23 582.68 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1701-es cikkszámú Cango&Rinaldi napszemüveg teknőspáncél mintával, két oldalán arany színű, háromszög alakú kristállyal díszített, illetve szárán Cango&Rinaldi feirattal ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi modellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: BZ1701_03
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: teknőspáncél mintás
Kő: arany színű kristály
Gyártói cikkszám: 1701