1699 Cango&Rinaldi fülbevaló (ARFHSZV)27 500 Ft
(21 653.54 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1699-es cikkszámú CangoRinaldi fülbevaló Swarovski kristály és Swarovski gyöngy díszítéssel. A fülbevaló arany színű fém foglalata fehér és gyöngyház (Pearlescent) színű Swarovski gyöngy és fehér és színváltós (AB) színű Swarovski kristály konbinációjával került díszítésre.
Fülbevaló méretei: teljes hossz: 65 mm. Beakasztó: 15 mm. Gyöngy mérete: 10 mm átmérőjű gömb.

Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).


Cikkszám: 1699_ARFHSZV
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém+Swarovski kristály
Szín: Arany
Kő: Színváltós (AB) és Fehér Swarovski kristály+Fehér (White) és Gyöngyáz (Pearlescent) Swarovski Göngy
Gyártói cikkszám: 1699_ARFHSZV