1694_1697 Cango&Rinaldi ékszer szett (ARPR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
48 400 Ft
(38 110.24 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1 db. 1697-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc a gyöngy kollekcióból. Arany és piros színű minőségi, olasz bőrből készült, arany színű fém kellékekkel, mágneses záródással. A nyaklánc medálján, piros bőrön arany színű fém foglalatban Swarovski kristályok és Swarovski (Gold Pearl és White Pearl) gyöngyök találhatók. A nyaklánc méretei: 430 mm hosszú, 5 mm széles; a medál teljes hosszúsága: 7,5 cm. A Cango&Rinaldi felirattal ellátott szegecs jelzi a brand eredetiségét és minőségét!

1 db. 1694-es cikkszámú Cango&Rinaldi bőr karkötő Swarovski kristály és Swarovski gyöngy díszítéssel. A karkötő alapanyaga arany és piros színű olasz bőr mely arany színű (Gold Pearl és White Pearl) Swarovski gyöngy és piros színű Swarovski kristály kombinációjából készült, arany színű fém kellékkel, és mágneses zárral. Karkötő méretei: teljes hossz: 195 mm, mely 190 mm-en méreten egy méretben mágneses zárral kapcsolódik.

Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1694_1697_ARPR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: arany, piros
Kő: arany, piros