1693_1698 Cango&Rinaldi ékszer szett (LFKARFK)51 000 Ft
(40 157.48 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1 db 1693-as cikkszámú Cango&Rinaldi bőr karkötő, Swarovski kristály és Swarovski gyöngy díszítéssel. A karkötő alapanyaga lakk fekete színű olasz bőr mely arany és sötét szürke színű Swarovski gyöngy és arany és fekete színű Swarovski kristály konbinációjából készült, arany színű fém kellékkel, és patentos zárral.
Karkötő méretei: 20 mm széles. Teljes hossz: 210 mm, mely 173 és 188 mm-en két méretben mágnes zárral kapcsolódik.
1 db 1698-as cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc a gyöngy kollekcióból. Fekete és lakk fekete színű minőségi olasz bőrből készült, arany színű fém kellékekkel, mágneses záródással. A nyaklánc medálján, lakk fekete bőrőn arany színű fém foglalatban Swarovski kristályok és Swarovski gyöngyök találhatók. A nyaklánc méretei: 430 mm hosszú, 5 mm széles; a medál teljes hosszúsága: 7,5 cm. A Cango&Rinaldi felirattal ellátott szegecs jelzi a brand eredetiségét és minőségét! Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában!
Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1693_1698_LFKARFK
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Lakk Fekete
Kő: Arany és Fekete Swarovski kristály
Gyártói cikkszám: 1693_1698