1693_1698 Cango&Rinaldi ékszer szett (ARFHSZV)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
51 000 Ft
(40 157.48 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1 db 1693-es cikkszámú Cango&Rinaldi bőr karkötő Swarovski kristály és Swarovski gyöngy díszítéssel. A karkötő alapanyaga arany színű olasz bőt mely fehér színű Swarovski gyöngy és fehér és színváltós (AB) színű Swarovski kristály konbinációjából készült, arany színű fém kellékkel, és patentos zárral.
Karkötő méretei: szélessége: 20 mm. Teljes hossz: 210 mm, mely 173 és 188 mm-en két méretben mágnes zárral kapcsolódik.
1 db 1698-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc a gyöngy kollekcióból. Arany és fehér színű minőségi, olasz bőrből készült, aramy színű fém kellékekkel, mágneses záródással. A nyaklánc medálján, fehér bőrőn arany színű fém foglalatban Swarovski kristályok és Swarovski gyöngyök találhatók. A nyaklánc méretei: 430 mm hosszú, 5 mm széles; a medál teljes hosszúsága: 7,5 cm. A Cango&Rinaldi felirattal ellátott szegecs jelzi a brand eredetiségét és minőségét!
Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1693_1698_ARFHSZV
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Arany
Kő: Fehér/White Pearl
Gyártói cikkszám: 1693_1698