1686_1688 Cango&Rinaldi ékszer szett (EZFH)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
57 000 Ft
(44 881.89 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1 db 1686-oss cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő ezüst színű minőségi olasz bőrből. A karkötőn nikkel színű fém foglalatban egy fehér színű Swarovski kristály található, a nikkel színű fém kiegészítőn Cango&Rinaldi gravírozás jelzi a brand eredetiségét és minőségét! Karkötő méretei: teljes 185 mm hosszú, bekapcsolt állapotban 155 mm átmérő (Figyelem egy méret, nem állítható!)
1 db 1688-as cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc ezüst színű minőségi olasz bőrből. Nyaklánc méretei: 445 mm hosszú, 140 mm átmérőjű. A medálon nikkel színű fém foglalatban egy fehér színű Swarovski kristály található, a fém kiegészítő Cango&Rinaldi gravírozással ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási időről illetve annak költségéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1686_1688_EZFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Swarovski Kristály
Szín: Ezüst
Kő: Fehér Swarovski
Gyártói cikkszám: 1686_1688