1684_1685 Cango&Rinaldi ékszer szett (FHARFH)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
43 400 Ft
(34 173.23 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1 db 1684-es cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő. Fehér színű és több vékony szálból álló arany színű olasz bőr kombinációjában. A karkötő egyik oldala fehér színű szilánk formájú Swarovski kristállyal díszített, középen egy kör alakú arany színű fém díszítés Cango&Rinaldi gravírozással, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét! Karkötő méretei: teljes 185 mm hosszú, bekapcsolt állapotban 163 mm átmérő (Figyelem egy méret, nem állítható!)

1 db 1685-ös cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc, több szálból álló arany színű bőr és fehér színű bőr kombinációjában. Nyaklánc méretei: 435 mm hosszú, 145 mm átmérőjű. A medálon egy arany színű kör alakú fém foglalat található Cango&Rinaldi gravírozással, melyen egy hosszúkás bőrön fehér színű szilánk formájú Swarovski kristály sor található. A medálon még található egy arany színű fém szegecs Cango gravírozással, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét! Már külföldre is szállítunk, a szállítási időről illetve annak költségéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1684_1685_FHARFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Swarovski Kristály
Szín: fehér +arany
Kő: Fehér Swarovski
Gyártói cikkszám: 1684