1666 Cango&Rinaldi karkötő (NBZSARFHAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
27 000 Ft
(21 259.84 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1666-os cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő nubuk bézs és arany színű minőségi bőr kombinációjában. A karkötő közepén arany színű fém foglalatban arany és fehér színű Swarovski kristályok találhatók. A karkötő méretei: 210 mm hosszú, 16 mm széles, két méretben kapcsolható : 180 mm-nél és 195 mm-nél. A karkötő arany színű fém kiegészítőkkel készült és a középső fém foglalatban Cango&Rinaldi felirat jelzi a brand eredetiségét és minőségét!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1666_NBZSARFHAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: bőr
Szín: nubuk bézs - arany
Kő: arany - fehér