1660_1661 Cango&Rinaldi ékszer szett (NFKLFKBD)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
50 000 Ft
(39 370.08 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1 db 1660-as cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi karkötő a Victoria kollekcióból. Minőségi olasz bőr alapanyagból készült, egyik fele fekete nubuk, másik lakk fekete színben. Az ékszer közepén egy nikkel színű fém foglalatban különleges csiszolású, Black Diamond színű, nagy méretű Swarovski kristály található. Méretei: 32 mm*210 mm, nikkel színű fém patentos záródású, mely két méretben állítható: 1. méret: 185 mm, 2. méret: 195 mm. A fém foglalatba gravírozott Cango&Rinaldi felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét!

1 db 1661-es cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi nyaklánc a Victoria kollekcióból. Az ékszer egy lakk fekete színű bőrszálból áll, rajta egy bőr - fém - Swarovski kristály kombinációból készült medállal. A nubuk fekete színű bőrön található egy nikkel színű fém foglalat, amit egy különleges csiszolású, Black Diamond színű, nagy méretű Swarovski kristály díszít. A bőrszíj 440 mm hosszú, mágneses hengerzárral rögzíthető, egy méreten használható. A fémkellékbe gravírozott Cango felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1660_1661_NFKLFKBD
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Swarovski Kristály
Szín: Lakk fekete + nubuk fekete
Kő: Black Diamond (BD)
Gyártói cikkszám: 1660_1661