1660 Cango&Rinaldi karkötő (AR2AR)24 000 Ft
(18 897.64 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1660-as cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi karkötő a Victoria kollekcióból. Minőségi olasz bőr alapanyagból készült, arany színben. Az ékszer közepén egy arany színű fém foglalatban különleges csiszolású, arany színű, nagy méretű Swarovski kristály található. Méretei: 32 mm*210 mm, arany színű fém patentos záródású, mely két méretben állítható: 1. méret: 185 mm, 2. méret: 195 mm. A fém foglalatba gravírozott Cango&Rinaldi felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét!Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1660_AR2AR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: arany
Kő: arany