1648 Cango&Rinaldi karkötő (KVR)

32 500 Ft

(25 590.55 Ft + 27% ÁFA)
Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

1648-as cikkszámú Cango&Rinaldi kék virágmintás olasz bőr karkötő. Karkötő méretei: 40 mm széles; 210 mm hosszú (Két méretben állítható. Patentok távolsága: 1. méret: 168 mm 2. méret 187 mm). A karkötőn egy darab 30*43 mm-es nikkel színű fém foglalat található Cango&Rinaldi gravírozással jelezve ezzel a brand eredetiségét, és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:1648_KVR
Szín:kék virágos