1635 Cango&Rinaldi karkötő (LFKGLFHBD)27 500 Ft
(21 653.54 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1635-ös cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő lakk fekete színű minőségi bőr és fekete glitter kombinációjából. A karkötő közepén egy nikkel színű fém foglalatban több különleges csiszolású és formájú fehér és BD színű Swarovski kristály található, mellyet VE multi d színű Crystal Rock kövezés keresztez. A karkötő méretei: 210 mm hosszú, 40 mm széles, két méretben kapcsolható : 180 mm-nél és 200 mm-nél. A karkötő nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat C&R feirattal és márkajelzett szegeccsel ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét! Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.
A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).


Cikkszám: 1635_LFKGLFHBD
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: lakk fekete+ fekete glitter
Kő: 001+BD