1632_1633 Cango&Rinaldi ékszer szett (PGEZNFKKR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
50 000 Ft
(39 370.08 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1 db 1632-es cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő pong ezüst és nubuk fekete színű minőségi bőr kombinációjából. A karkötő közepén egy nikkel színű fém foglalatban egy darab különleges csiszolású és formájú króm színű Swarovski kristály található. A karkötő méretei: 210 mm hosszú, 40 mm széles, két méretben kapcsolható : 180 mm-nél és 200 mm-nél. A karkötő nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat C&R feirattal és márkajelzett szegeccsel ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!
1 db 1633-as cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc pong ezüst és fekete nubuk színű minőségi bőr kombinációjából. A nyaklánc közepén egy nikkel színű fém foglalatban egy darab különleges csiszolású és formájú króm színű Swarovski kristály található. A nyaklánc méretei: 410 mm hosszú, 5 mm széles, mely mágneses hengerzárral kapcsolható. A nyaklánc nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat C&R feirattal és márkajelzett szegeccsel ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1632_1633_PGEZNFKKR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: pong ezüst - nubuk fekete
Kő: króm