1627 Cango&Rinaldi nyaklánc (LFKPFKBD)28 000 Ft
(22 047.24 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1627-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc lakk fekete és fekete pong színű minőségi bőr kombinációjából. A nyaklánc közepén fekete pong bőrön arany színű fém foglalatban egy darab különleges csiszolású és formájú black diamond színű Swarovski kristály található. A nyaklánc méretei: 410 mm hosszú, 5 mm széles, mely mágneses hengerzárral kapcsolható. A nyaklánc arany színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat Cango felirattal, illetve a medál márkajelzett szegeccsel ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben! I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1627_LFKPFKBD
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: lakk fekete+pong fekete
Kő: black diamond