1626_1627 Cango&Rinaldi ékszer szett (LFKPANBD)53 000 Ft
(41 732.28 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1 db 1626-os cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő lakk fekete és antracit pong színű minőségi bőr kombinációjából. A karkötő közepén egy nikkel színű fém foglalatban egy darab különleges csiszolású és formájú black diamond színű Swarovski kristály található. A karkötő méretei: 205 mm hosszú, 45 mm széles, két méretben kapcsolható : 180 mm-nél és 195 mm-nél. A karkötő nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, és egy Cango márkajelzett szegeccsel díszített, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

1 db 1627-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc lakk fekete és antracit pong színű minőségi bőr kombinációjából. A nyaklánc közepén antracit pong bőrön nikkel színű fém foglalatban egy darab különleges csiszolású és formájú black diamond színű Swarovski kristály található. A nyaklánc méretei: 410 mm hosszú, 5 mm széles, mely mágneses hengerzárral kapcsolható. A nyaklánc nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat Cango felirattal, illetve a medál márkajelzett szegeccsel ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1626_1627_LFKPANBD
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: lakk fekete + antracit pong
Kő: BD