1618_1619 Cango&Rinaldi ékszer szett (ASFHLFHSZV)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
59 500 Ft
(46 850.39 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1 db 1618-as cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő lakk fehér és ashton fehér mintás minőségi bőr kombinációjából. A karkötő közepén egy arany színű fém foglalatban egy darab különleges csiszolású és formájú színváltós Swarovski kristály található, mellette színváltós apró Swarovski díszítéssel. A karkötő méretei: 210 mm hosszú, 60 mm széles, két méretben kapcsolható : 180 mm-nél és 195 mm-nél. A karkötő arany színű fém kiegészítőkkel készült, és egy Cango márkajelzett szegeccsel díszített, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!
1 db 1619-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc lakk fehér és ashton fehér színű minőségi bőr kombinációjából. A nyaklánc közepén egy arany színű fém foglalatban egy darab színváltós különleges csiszolású és formájú Swarovski kristály található, mellette apró színváltós Swarovski díszítéssel. A nyaklánc méretei: 410 mm hosszú, 5 mm széles, mely mágneses hengerzárral kapcsolható, medál hossza: 65 mm. A nyaklánc arany színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat C&R feirattal és márkajelzett szegeccsel ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1618_1619_ASFHLFHSZV
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: fehér ashton
Kő: színváltós