1441 Cango&Rinaldi nyaklánc (03)

Mennyiség

-30%

18 900 Ft 27 000 Ft

(14 881.89 Ft + 27% ÁFA)

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

1441-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc. A nyaklánc lakk fekete színű olasz bőr alapanyagból, valamint black diamond és fekete színű kristály kombinációjából készült. Nyaklánc méretei: 230 mm hosszú. Szélesség: 5 mm, kristállyal díszített felület: 1 db 20*25 mm-es különleges csiszolású black diamond színű kristály, valamint körülötte apró crystal rock fekete színű kristályok. A medál teljes hossza 80 mm, szélessége 40 mm! A nyaklánc mágneses hengerzárral egy méreten kapcsolható. A nikkel színű fém kellék Cango&Rinaldi feirattal ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!


I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Adatlap

Cikkszám:1441_03
Anyag:Bőr, Fém, kristály
Szín:Fekete
Kő:Black Diamond, Fekete (Jet)